Pusselgolv Gym 1x1m, 45mm - Flera färger - Minimum 20kvadrat

* Obligatoriska fält

0 kr


OBS: Säljs endast i kvantiteter om 20plattor eller fler, samt skickas från separat sidolager från övrig gymutrustning och har en leveranstid på ca 4-6vardagar.

Detta pusselgolv på 45mm tjocklek är ett mycket stabilt och väldigt slittåligt gymgolv som passar utmärkt i exempelvis större viktområden på ett gym där hantlar, kettlebells och skivstänger kan släppas, kastas och tappas. Tack vare en något skrovlig yta så ger golvet mycket bra grepp och passar därför utmärkt även under exempelvis roddmaskiner som tenderar att röra sig på golvet.

Denna pusselmattan är mycket tålig mot stötar och belastning och kan även användas som exemeplvis lyftplattform eller på exemeplvis ett crossfitgym som täckande gymgolv i hela lyftsektionen. 

Pusselgolvet kräver ingen förkunskap för att läggas utan läggs rakt på befintligt golv utan lim eller liknande. Om så önskas så kan det limmas med speciallim på underliggande yta, men golvet är såpass tungt (24kg per platta) att det ligger stabilt som det är.

Mycket enkelt att hålla rent och inget specialunderhåll krävs.

Finns i 4 olika färger vilket ger en god möjlighet att bygga speciella punkt-platser eller ramar på golvytan.OBS: Om du önskar enstaka plattor med gymgolv så kan du exempelvis köpa små kvantiteter av detta likvärdiga pusselgolv med 30mm tjocklek och 50x50cm.

Information:
- 45mm pusselgolv á 1x1m
- Tillverkat i återvunnet gummi så vissa mindre färgskillnader kan uppstå.
- 4 olika färger
- Väger 24 kg per platta
- Läggs rakt på befintligt golv
- Uppfyller REACH och RoH, så innehåller inte några skadliga mjukgörare som Ftalater.
- Detta pusselgolv kan även användas på utomhusgym och tål regn.


Det finns otaliga storlekar och modeller när det gäller pusselmattor för gym. Den här sortens kraftiga gymgolv på 45mm passar perfekt när du vekrligen behöver skydda underlaget. Många lyftplattformar idag har t.ex. 30mm tjocklek vilket betyder att du med 45mm får ett oerhört tåligt underlag där du verkligen kan släppa vikter och slappna av i ditt utförande säker på att golvet är skyddat.

Pusselmattorna hjälper på ett effektivt sätt till att ta upp stöta och dunsar, och fördelar trycket över en större yta vilket gör att underliggande golv blir mindre skadat. Dessutom fungerar gummimattorna ljuddämpande vilket ger en betydligt mer behaglig träningsmiljö.

Trots sin höjd så är dessa mattor stabila och sköna att lyfta på. För verkligt tunga lyft inom knäböj och marklyft rekommenderas dock en något tunnare variant för ökad stabilitet under foten, och det allra bästa för maxlyft är givetvis en lyftplattform, där själva centerdelen består av någon sorts robust träslag. Men för allmän styrke/crossfit-träning är detta 45mm-golv i gummi perfekt .

Bli först med att recensera denna produkt

Bygg eget skivstångset

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Pusselgolv Gym 1x1m, 45mm - Flera färger - Minimum 20kvadrat

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.