Ställbar Träningsbänk för Bänkpress - Recoil

3 290 kr

Detta är en mycket robust och gedigen träningsbänk som kanske framförallt gör sig bäst som bänkpressbänk då de rektangulära dynorna i plant läge ger en mycket behaglig känsla, och skapar en känsla som är mycket lik de plana bänkar som används i fasta bänkpressar.

Denna träningsbänk har dock många fler användningsområden då den har både ställbar sits och ställbar rygg vilket gör att den även passar för otaliga hantelövningar.

Med mycket hög kvalité så passar denna träningsbänken in på riktigt bra företagsgym/föreningsgym och seriösa hemmagym.

Information:
- Ryggen är ställbar i 5 lägen
- Sitsen är ställbar i 2 lägen
- Ryggdyna 100cm x 29cm
- Rumpdyna 32cm lång, 28,5cm bred
- Dynorna är 48cm över marken

En mycket robust och gedigen träningsbänk som passar i riktigt bra företagsgym eller hemmagym. Men denna bänk gör sig kanske framförallt bäst som bänkpressbänk tack vare sina rektangulära dynor.

Träningsbänken är själva basen i ett mycket stort antal styrkeövningar, och för att du som utövare ska våga pusha riktigt ordentligt under dina sista repetitioner så behöver du en träningsbänk där du kan känna dig trygg. En riktigt bra träningsbänk behöver ha en stabil och bekväm känsla så att träningsbänken blir någonting du kan lita på och använda som stöd genom hela rörelsen. Denna bänken har ett mindre antal ställbara lägen, men är å andra sidan väldigt basic och robust vilket ger den en mycket beständig känsla så att du kan fokusera fullt ut på dina olika lyft.

Bli först med att recensera denna produkt

Recoil

Bygg eget skivstångset

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

Transporthjul Ja
Varumärke Recoil

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Ställbar Träningsbänk för Bänkpress - Recoil

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.