Romerska Ringar i trä - Recoil

699 kr

Alla som testat vet hur stor skillnad det är mellan gymringar i trä och gymringar i plast. Romerska ringar i trä ger ett helt annat grepp och en helt annan känsla i greppet och man kommer ifrån den brännande känslan i handflatan som ibland kan uppstå vid plastringar.

Romerska ringar kan enkelt packas ned i träningsväskan och tas med till gymmet, på semestern, eller till parken och användas för en mängd olika övningar som ger både nervsystem och styrka en ordentlig utmaning.

Information:
- Gymringar i trä
- Diameter på trä - 3cm
- Längd rep: 5,5m

Romerska ringar ger dig som utövare möjlighet att utföra en mängd olika gymnastiska övningar. Ett perfekt träningsredskap för dig som vill utmana din kropp och se vad den egentligen kan klara av. Ett mycket smidigt redskap att ta med och använda i naturen eller på semestern. Du tränar ofta hela kroppen när du använder dina gymringar.

Romerska ringar används utförligt inom bl.a. gymnastik. Alla har vi väl någon gång sett på OS när gymnasterna utför sina helt orimliga uppvisningar. För en vanlig utövare är givetvis det överkurs men det finns en mängd övningar som du som mer "vanlig" utövare också kan använda dessa gymringar till, så som chins, dips, muscle ups, etc. Övningar som ger din överkropp en riktigt ordentlig genomkörare.

Inom crossfit har gymringarna fått ett ordentligt uppsving då de används inom ett stort antal WOD:ar, och med detta har de också återfått en stor popularitet även på vanliga gym eller i seriösa garagegym.

Ett mycket prisvärt träningsredskap.

Bli först med att recensera denna produkt

Recoil

Bygg eget skivstångset

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

Varumärke Recoil

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Romerska Ringar i trä - Recoil

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.