Chinsräcke med multigrepp - Recoil

1 290 kr

Chinsräcke Recoil är ett mycket högkvalitativt chinsräcke med möjlighet till ett stort antal olika grepp. Perfekt för exempelvis gymmet där olika personer vill kunna göra chins/pull-ups etc. på just sitt sätt, och i en modell som passar den personens individuella grepp.

Detta multigrepps-chinsräcke är en mycket robust anrättning och tål hög belastning. Se måtten nedan, då visa tycker att den ser mindre ut på bild än vad den är i verkligheten. Ett chinsräcke som är gjort för användning år efter år efter år.

Information:
- 127cm bredd,
- 57cm höjd
- 52cm djup
- Skruvar för montering medföljder
- Tål kommersiell användning

Detta chinsräcke med flergreppsmöjligheter passar de allra flesta utövare och ger ett bekvämt grepp oavsett vilken vinkel du vill hålla i när du gör dina chins/pull-ups etc. Det stora flertalet antal grepp gör att du kan få flera olika sorters vinklat i din träning och involvera dina muskelgrupper lite olika på ett coh samma redskap.

Ett bredare grepp under din chins ger en större aktivering av dina lats, medan ett smalare grepp ger mer aktivering av dina biceps. Dessutom finn möjlighet att köra både supinerat och pronerat samt i olika graders vridning på handleden då många också får smärta i handleden vid vissa vinklar. Detta blir helt enkelt ett chinsräcke för alla utövare.

Ett chinsräcke som passar lika bra i garagegymmet som på den kommersiella anläggningen.

Bli först med att recensera denna produkt

Recoil

Bygg eget skivstångset

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

Varumärke Recoil

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Chinsräcke med multigrepp - Recoil

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.