Kombinerad Korsrygg/Mage - Gymleco 365

41 900 kr

Kombinerad korsrygg och magmaskin från Gymleco med ett gediget 100kilos viktmagasin för riktigt tung träning. Denna kombinationsmaskin passar utmärkt på kommersiella gym trot sin oerhört högs slittålighet och alla sina inställningsmöjligheter. Perfekt för användare av alla olika styrkor, kroppsformer och längder

Startläget är ställbart i 10graders-intervall och kan ställas i hela 13 olika startlägen så att även de som är lite stelare och inte har samma rörelseintervall kan nyttja denna utan konstigheter.

En mycket smidig träningsmaskin som kombinerar två områden och därmed inte bara ger utmärkt träning utan dessutom sparar golvyta.

Obs: DGymlecos träningsmaskiner skickas separat från övrigt och har något längre leveranstid.

Information:
Höjd: 148cm
Bredd: 105cm
Längd: 120cm
VIktmagasin: 100kg
Startlägen: 13 olika
Guide till hur maskinen används finns snyggt monterad på maskinens framsida.

Magen och ländryggen är essentiella muskelgrupper som är delaktiga i att bygga en stark kropp, en bra hållning och en välbalanserad kropp. Men tyvärr kan det ibland vara svårt att få till bra magträning och ländryggsträning. Även om de flesta vet att exempelvis marklyft bygger god ländryggs-styrka så kan det vara knepigt att få till ett bra marklyft och hitta kontakten i ländryggen, och när det kommer till magträning så är otaliga situps inte särskilt motiverande i längden. Det gör att många bortser från dessa viktiga muskelgrupper och i allra värsta fall kan det leda till skador. Men i en sådan här träningsmaskin får du bättre möjligheter, och snabb kontakt med musklerna.

Bli först med att recensera denna produkt

Gymleco

Muskelgrupp

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

För muskelgrupp Mage / Rygg
Vikter / Viktpaket Inbyggt viktpaket
Varumärke Gymleco

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Kombinerad Korsrygg/Mage - Gymleco 365

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.