Bicepscurl med viktmagasin - Gymleco 350

37 000 kr

En oerhört högkvalitativ träningsmaskin för bicepscurl. Med individuella hävarmar har du full möjlighet att utföra alternerande bicepscurl och inte fuska genom att använda en möjligen starkare arm. Det ger samma fantastiska träningskänsla som med hantlar men med fördelen av att sitta i en maskin, och såldes koppla bort kroppens möjlighet att fuska genom att kasta upp vikterna - och istället får biceps göra hela jobbet.

Dynorna är också anatomiskt inåtlutande och med ledade handtag. Det ger en perfekt ergonomi just för dina bicepscurl och en mycket god träningseffekt cch kontakt i becepsmuskeln.

Med justerbar sits och en kraftig och bekväm bröstdyna har hela rörelsen en behaglig inramning och ger dig som utövare fullt fokus på övningen.

Information:
- Höjd 1420 mm
- Bredd 900 mm
- Längd 1200 mm
- Viktmagasin 60 kg

Gymlecos bicepscurl med viktmagasin är antagligen en av marknadens mest genomtänka bicepsmaskin, och fullt fokus är lagt på att användaren verkligen ska få en perfekt kontakt genom hela rörelsen.

Gymleco är ett Svenskt varumärke och känt för sin mycket höga kvalité. Denna maskin för bicepscurl är gjord för kommersiella gym och många års lång och slitsam användning.

Obs: Gymlecos maskiner har oftast en leveranstid på runt 2-4veckor.

Bli först med att recensera denna produkt

Gymleco

Muskelgrupp

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

För muskelgrupp Biceps
Vikter / Viktpaket Inbyggt viktpaket
Användningsområden Biceps
Varumärke Gymleco

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Bicepscurl med viktmagasin - Gymleco 350

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.