Battle Rope Premiumhandtag - Recoil

1 590 kr

Battle ropes från Recoil med nitade handtag för extra hållbarhet. Många battle ropes på marknaden har problem med att handtagen släpper och därmed kraftigt förstör livslängden på repen. I denna modellen har battle ropet ett stålhandtag som är fastnitat i själva repet vilket ger en betydligt ökat hållbarhet.

Detta Battle rope passar perfekt för kommersiella gym där slitaget är extra högt och där du vill kunna köra fullt ut i många år.

Battle rope har på senare år blivit vanliga på allt ifrån crossfitboxar till vanliga gym, där utövarna uppskattar den oerhört högintensiva träningsformen, och till skillnad från många andra motionsredskap kan man här använda överkroppen för att träna kondition och flås.

Information:
Premium battle ropes med nitade handtag
Längd: 15meter
Vikt: 15kg

Dessa battle ropes är en vidareutveckling på de vanliga battle ropes som finns på marknaden, och målet har varit att skapa ett battle rope som tål tyngre tärning än något annat. I och med det specialhandtag med stålgrepp och fastnitad modell så är detta gjort för ett mycket högt slitage.

Med battle ropes kan du träna allt ifrån vanliga slag, och alternerande slag för konditionsutveckling, till olika sorters dragövningar om repet fästs i exemeplvis en kettlebell, och vidare till olika sorters magövningar där repet används som motstånd.

Battle Ropes används kanske oftast i olika sorters högintesiva cirkelpass där man snabbt vill kunna komma upp i pass och få en orderntlig genomkörare.

Bli först med att recensera denna produkt

Recoil

Bygg eget skivstångset

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

Tyngd 15kg
Varumärke Recoil

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Battle Rope Premiumhandtag - Recoil

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.