Självdrivet Löpband - Speedfit

49 900 kr
Speedfit Löpband har fått ett ordentligt uppsving senaste åren och är ett löpband som drivs helt av användaren. Det är genom att förändra lutningen på din kropp eller var du springer på löpbandet som du bestämmer hur snabbt löpbanden ska röra sig.

Många löpare upplever speedfit som ett mer naturligt band att springa på än vanliga motoriserade löpband, och du kan bestämma tempot helt själv med omedelbara förändringar - vilket ger dig möjlighet att träna intervaller, sprintar etc. på ett sätt som är mycket svårt att åstadkomma på ett band där motorn behöver dra igång hastigheten och öka den långsamt.

När du som användare går lite längre fram på den krökta ytan så går bandet snabbare, och tar du ett steg bakåt så kommer det sakta ner. Du behöver inte krångla med knappar eller inställningar utan du ställer dig bara och börjar springa.

Om du aldrig testat ett Speedfit Löpband förut så har du en mycket spännande upplevelse framför dig.

Då löpbandet inte drivs av motor så är det givetvis mycket energieffektivt, och dessutom kräver det minimalt med underhåll. Då det ofta är elektroniken som krånglar i gamla löpband så blir dessa speedfit-band mycket driftsäkra och tål ordentligt med stryk.
Information:
Längd: 163cm
Bredd: 77cm
Höjd: 113cm 
Vikt: 135kg
Löpyta: 157x44cm

Garanti:
- 2 År hemmabruk
- 1 år Företagsbruk och Gym


Speedfits självgående löpband hör framförallt hemma på anläggningar så som crossfitboxar där utövarna gör en stor andel högintensiv träning, alt. en löpklinik eller liknande där den mer naturliga löpningen gör att sjukgymnasten, naprapaten etc, på ett smidigare sätt kan korrigera och hjälpa till med ett bättre löpsteg.

Bli först med att recensera denna produkt

Bygg eget skivstångset

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Självdrivet Löpband - Speedfit

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.