Bygga Företagsgym

Gymkompaniet erbjuder företagsgym, oavsett storlek

Vi erbjuder gym för företag, föreningar, bostadsrättsföreningar och kommuner. Vi har sålt fler än 12500 ordrar med gymutrustning över hela Sverige. Bland våra fantastiska kunder hittar ni bland annat Volvo, H&M, Friskis & Svettis och många, många fler.

Hos Gymkompaniet finner du ett oerhört brett utbud med allt från hantlar till crosstrainers. I sortimentet har vi en stor mängd märken från bl.a:

Det stora utbudet och de många åren i branschen gör att vi kan hjälpa dig utrusta ditt företagsgym oavsett vad du har för vision. Är du osäker på var du ska börja så kan du antingen fylla i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss till dig, eller så kan du slå en liten inspirations-kik på våra färdiga paket för företagsgym och få lite start-tankar som du sedan givetvis kan utveckla precis som du vill.

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig rätt!

Kontakta oss

Kontaktinformation

* Obligatoriska fält

 Hos Gymkompaniet följer vi gärna med dig redan från start till färdigt gym.

Vi ger gärna en kostnadsfri offert/förslag på upplägg. Vi kan även erbjuda ritningar på hur gymmet kommer att se ut i både 2D och 3D. Och givetvis kan vi även hjälpa till både med montering, och med finansiella lösningar så som leasing.

Oavsett vad du behöver hjälp med så är vi bara ett samtal bort.