Bygg din egen hantel - Gummivikter

Pris som konfigurerad: 0 kr

0 kr

Tillgänglighet: I lager

0 kr

I denna funktionen så skapar du dina egna byggbara hantlar bestående av gummerade 25millimeters vikter och säkerhetshantlar med skruvlås. Tack vare ett flertal olika viktskivor så kan du på ett mycket smidigt sätt skapa exakt den skräddarsydda lösning du önskar dör just din träningsnivå.

I denna funktionen kan du enkelt bygga en smidig och prisvärd hantel som kan justeras till ett oerhört stort antal viktsteg - beroende på vilka viktskivor du väljer att inkludera - och viktskivorna till denna går givetvis att köpa separat här utan säkerhetshantel vilket gör att du enkelt kan bygga på dina hantlar i framtiden om du så skulle önska.

Dessa gummerade vikter håller hög kvalité och är fria från den fräna gummilukt som vissa gummiskivor av lägre kvalité ibland har. Säkerhetshantlarna är väldigt enkla att öppna och stänga och håller smidigt viktskivorna på plats med skruvlås.

Information:
- Möjlighet att bygga din egen hantel
- Viktskivor av hög kvalité med gummerad utsida
- 25mm-modell i hål och hantel
- Säkerhantlar med skruvlås
- Alla produkter i denna funktion säljs styckvis

Maximalt så klarar 40cm-hanteln 3stycken 5kilos-skivor samt 1styck 1kilos-skiva per sida. Så tyngsta möjliga vikt per hantel är 34kg med hantelgreppet inkluderat.

Dessa hantlar passar perfekt för det mindre företagsgymmet eller garagegymmet där du vill kunna tillgodose ett stort antal viktsteg och övningar, samtidigt som du kanske har en begränsad budget. Viktskivor i gummi är oerhört tåliga och är gjorda för att hålla under många års träning.

Hantlar är kanske det mest använda redskapet på gymmet, vilket är helt logiskt då det finns en hel uppsjö av olika styrkeövningar som kan utföras med just hantlar, och egentligen är det nog endast fantasin som sätter stopp. Hanteln är definitivt ett av de allra mest grundläggande redskapen både för att komma igång med sin träning men också för att utvecklas även på en mycket hög nivå.

Bli först med att recensera denna produkt

Recoil

Bygg eget skivstångset

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

Varumärke Recoil

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Bygg din egen hantel - Gummivikter

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.