Gummerade hantlar - 2,5kg - 50kg

* Obligatoriska fält

0 kr

 - OBS: Säljes Styckvis! Gummerade hantlar med fast grepp har alltmer kommit att dominera hantel-utbudet på marknaden, och det med rätta! Det gummerade höljet skyddar golvet och hantelstället medan det fasta greppet ger en ökad säkerhetskänsla. Nu finns dessutom möjligheten att köpa gummerade hantlar till ett lågt pris om man inte letar efter ett speciellt märke utan bara är ute efter kvalité. Detta då dessa gummerade hantlar säljs helt utan mellanhänder, och inget bolag går emellan och lägger på en kostnad för ren hantering - tvärtom, dessa hantlar ägs hela vägen från fabrik till kund av oss och därmed kan vi pressa priserna lite extra.


Hos oss hittar du Gummerade hantlar med fast grepp i vikterna 2,5kg till 50kg med 2,5kilos-steg. De är otroligt prisvärda hantlar som passar både nybörjare och avancerade utövare p.g.a en oerhört stor spännvidd av vikt och de är gjorda för kommersiell användning - men säljs lika ofta till privatunder och företagsgym tack vare det låga priset.

Gummerade hantlar lämpar sig kvalitetsmässigt även för gym och tål oerhört tung belastning. Hantlarna har ett behagligt grepp och tack vara att de är gummerade så skonar de både golv och öron. Söker du andra hantlar? Du hittar flera modeller av hantlar här. 

Innehåll

- Hantlar med fast grepp i vikterna 2,5kg - 50kg 
- Vikt-steg om 2,5kg
- Kommersiell kvalité

Gummerade hantlar passar dig som vill ha en hållbar hantel med minimal påverkan på ljudnivån. Till skillnad från hantlar med viktskivor så börjar inte heller dessa "vicka" eller "skramla" utan hålls stabila och stadiga genom hela sin livslängd - som är mycket lång.

Med hantlar kan du i princip träna hela kroppen och det finns en uppsjö av olika styrkeövningar där hantlar är basredskapet. Tack vare de små viktgapen mellan varje hantel-steg så blir dte också enkelt att på ett smidigt sätt succesivt öka belastningen och styrkan.

Hantlar är troligen ett av de äldsta styrkeredskapen, och idag kanske det mest populära redskapet på styrke-sidan, möjligen med undantag för skivstången. Med ett gediget hantelpaket bygger du själva basen i gymmet och de används oftast flitigt av allt ifrån nybörjare till avancerad.

 

 

Bli först med att recensera denna produkt

Bygg eget skivstångset

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

Hantelgrepp Fast grepp

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Gummerade hantlar - 2,5kg - 50kg

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.