Bulgarian Bags - Recoil Sandsäck

* Obligatoriska fält

0 kr

Bulgarian bags i mycket bekvämt konstläder, och smidiga handtag för enkel hantering.

Bulgarian bags är utmärkta träningsredskap vid olika explosivitetsövningar, utfall, rotationsövningar, som extra vikt etc. Ett oerhört mångsidigt redskap som kanske framförallt slagit igenom i Sverige genom kampsport och crossfit där bulgarian bags ofta används vid olika funktionella moment där en extra tyngd gör övningen mer givande.

Dessa bulgarian bags går att köpa i tre olika storlekar och lämpar sig utmärkt för kommersiell användning eller för den kräsna hemmagymmaren.

Information:
- Dessa bulgarian bags finns i storlekarna 8kg, 12kg och 17kg
- Fyllda med bekväm sandlösning som gör att sandsäcken på ett skönt sätt formar sig runt nacken

Bulgarian bags i kommersiell kvalité till hemmagyms-priser. En oerhört prisvärd sandsäck från märket Recoil. Med dessa bulgarian bags har du ett mycket bra grundredskap i ditt funktionella träningsgym.

Bulgarian Bags är ett relativ nytt gymredskap som lanserades 2005 av Ivan Ivanov, en brottare och brottningstränare - som önskade ett mer utvecklat träningsredskap för sina atleter. I sökan efter ett redskap som kunde hjälpa till med både styrka, explosivitet, rotationsträning och mycket mer så skapades bulgarian training bag, eller "sandsäcken". 

Bulgarian bags fyller flera olika funktioner i ett, och för en oinvigd finns mycket hemligheter att lära sig. De längre ändsnoddarna ger ett gott grepp vid svingar och rotationer, medan de mindre "örongreppen" ger utmärkt greppstyrka, och slutligen formar sig säcken perfekt runt nacken samt har handtag i nylon för olika sorters utfall och längre distansövningar.

Antalet övningar som kan göras med en bulgarian bag är egentligen bara begränsat av din fantasi, och denna sandsäck är ett utmärkt redskap för dig som vill kunna träna hela kroppen och flera olika energisystem i ett. 

Bli först med att recensera denna produkt

Recoil

Bygg eget skivstångset

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

Varumärke Recoil

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Bulgarian Bags - Recoil Sandsäck

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.