Varför handla hos oss?

 • Endast särskilt utvalda produkter i sortimentet

  Vi har lagt stor möda på att sortera ut vårat sortiment så att det håller en jämn kvalite rakt igenom.

 • Allt skickas med DHL till bra fraktpris!

  Här på Gymkompaniet.se har vi utformat sidan och prissättningen utefter de erfarenheter vi själva har med näthandeln. Vi har med andra ord tagit efter goda exempel och lärt oss utav dåliga, och försökt utforma den bästa nätbutiken för gymutrustning. Vi bestämde oss ganska snart att något som inte skall vara krångligt för kunden är fraktpriset. Fraktpriset är därför adaptivt och anpassar sig till din kundvagn, men givetvis har vi ett maxtak under 1000kr för fraktpriset!

 • Många - säkra - betalalternativ

  Här på Gymkompaniet.se kan du välja att betala din order på en mängd olika sätt. Välj mellan att betala direkt via din internetbank, med ditt konto-/kredkitkort, delbetala eller få en faktura hem i brevlådan. Alla våra betalningar sköts av våra samarbetspartners Payson respektive Svea.

 • Enormt utbud och lager

  Vi har ett av sveriges största lager. Bland mycket annat har vi 100 ton viktskivor. Utbudet varieras efter efterfrågan och marknad. Vi är alltid på jakt efter ny utrustning som kan förbättra träningen för våra kunder.

 • Lång erfarenhet och stor kunskap

  Gymkompaniet kan erbjuda en erfarenhet som sträcker sig nära 200 år tillbaka i tiden. Samtliga på Gymkompaniet har varit beroende av träning från och till. Daniel och Joel har varit aktiva innom elittävlandet i många år vilket har skapat en erfarenhet som är oerhört värdefull.