Make Sweden Stronger

Missa inte Make Sweden Stronger, vår nya podd med några av Sveriges främsta träningsprofiler

Varannan vecka träffar vår lika karismatiska/egendomliga VD Joel dessa träningsprofiler för att få ta del av deras inspirerande historier och ovärderliga insikter om allt från träningsrutiner och kost till mental hälsa, företagsbyggande och träningsbranschens framtid.

Oavsett om du är en dedikerad träningsentusiast, en nybörjare på väg in i fitnessvärlden eller bara nyfiken på att lära dig från de bästa, är Make Sweden Stronger din plats för engagerande samtal och användbara tips från de som verkligen vet vad de pratar om.

Podden finns bland annat hos Apple Podcasts och på Spotify
 


Ett urval av våra senaste avsnitt


Anna Stålnacke

Anna Stålnacke är en del av duon bakom varumärket "Gymmet". Kedjan som utmanat flera av de stora kedjorna under senare år, och en av mycket få kedjor som faktiskt fortsatte växa rakt igenom Covid-åren.

Vi pratar om lanseringar, att sälja anläggningar, att prioritera sin tid mellan appar, kläder, gym och familj. Och vi pratar om det verkligen kan vara så att man kan driva ett företag utan problem, eller om det helt enkelt handlar om inställning.

Ett inspirerande avsnitt för alla som vill driva bolag i träningsvärlden.

 Ove Rytter

Ove Rytter sitter på en gedigen och lång karriär inom träningsvärlden. Han har bl.a skrivit ett flertal böcker, grundat tidsskriften Body och startat Fitnessfestivalen.

Det blir ett samtal om huruvida branschen utvecklats åt rätt håll, hur man väljer grundarkollegor, och vad som står på tur i framtiden.

Ett fantastiskt avsnitt med en levande legend!

 Fredrik Paulún

Fredrik Paulún har varit i rampljuset längre än de flesta, och man vet att man är välkänd när även min mamma (som struntar blankt i träningsbranschen) känner till ens namn.

I det här avsnittet får vi svar på varför han inte är rädd för att hans namn ska missbrukas på matvaror, hur nyfikenhet och passion fått stå i centrum hela hans liv och vi kommer prata längre än du tror om solkräm!