Kromhantlar 1 till 10kg

* Obligatoriska fält

0 kr

Kromhantlar i storlekarna 1kg till 10kg med hög kvalité. En av våra absolut storsäljare inom hantlar som återfinns i alla gym - stora som små. Vi har även ställ och stativ för kromhantlar i vårt sortiment, eller om du letar efter gymhantlar eller andra modeller av hantlar så finns de givetvis här också. Dessa hantlar är snygga, praktiska och givetvis hållbara med en beläggning som inte flagar eller liknande vid slitage.

Kromhantlar i storlekarna 1-10kg är i princip standard på nästan alla kommersiella gym, och gör sig utmärkt bredvid ett större hantelpaket. Men de passar även i hemmagymmet i enstaka viktintervaller - då många uppskattar den kromade, luktfria ytan och den stilrena designen.

Innehåll

  • Obs: Säljes Styckvis
  • Snygga, praktiska och hållbara kromhantlar i storlekarna 1kg - 10 kg


Hantlar är ett av de absolut viktigaste träningsredskapen oavsett om det handlar om ett hemmagym, företagsgym eller kommersiellt gym. Dessa kromhantlar tål användning på alla tre. De är mycket slittåliga. Hantlar kan användas till en mängd olika övningar och du kan i princip träna hela kroppen med hantlar - det är bara fantasin som sätter stopp.

Hantlar är också ett oerhört prisvärt redskap för att få en oerhört stor träningseffekt. 

Dessa kromhantlar passar dig som ställer lite högre krav på dina hantlar och önskar en något mer stilren design än de vanliga gummerade hantlarna.

Bli först med att recensera denna produkt

Bygg eget skivstångset

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

Hantelgrepp Fast grepp
Viktskiva Krom

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Kromhantlar 1 till 10kg

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.