Gymutrustning för kommuner

Att tänka på
Som kommun kan det ofta vara svårt att hitta en leverantör av gymutrustning som jobbat med kommuner förut och förstår de behov som finns där i allt från de krav som ställs på utrustning, till de faktureringskedjor med olika referensnummer som krävs för att allt ska flyta på enkelt. Vi på Gymkompaniet har levererat gym till en stor del av Sveriges kommuner och vi hjälper gärna till med gymutrustning och support på vägen.

- Vi har 30dagars faktura som standard
- Vi kan ta emot ordrar på hemsidan, via mail (kontakt@gymkompaniet.se) eller på telefon
- Vi kan skicka E-faktura
- Vi kan ha olika faktura och leveransuppgifter
- Ingen registrering krävs


Några tips:
Kontakta oss för att hamna inom budget - Då kommuner ofta har en begränsad budget eller väldigt styrd budget föreslår vi att ni tar kontakt med oss direkt. Ofta hamnar nämligen den som ska beställa gymutrustningen i en situation där allt ansvar läggs på den personen. Och det är ibland en person som kanske aldrg förut beställt gymutrustning eller drivit gym. Då kan det vara lite svårt att veta var man ska börja. Vi har utrustat otaliga gymanläggningar i allt från privatpersonens vardagsrum till kommersiella fastigheter. Så fråga gärna, vi svarar gärna.

Stirra er inte blinda på nätets utbud - Den utrustningen vi visar online står bara för en liten del av vårt sortiment, och har ni en ungefärlig idé kring vad ni vill ha så brukar vi kunna hjälpa till med det. Som kommun har man ofta vissa specifika krav på sin utrustning, vad de ska fylla för funktion och hur lättskötta de ska vara. Förklara gärna era krav för oss så letar vi upp det ni behöver. Vi samarbetar med ett stort antal leverantörer och har Sveriges största utbud. Vi brukar kunna fylla de allra flesta behov.

Offert
Givetvis är det kostnadsfritt att ta in en offert från Gymkompaniet.
För att få en offert kan ni antingen nå oss på 031-3063651, maila oss på kontakt@gymkompaniet.se, eller använda kontaktfunktionen som du hittar längst ner till höger i bild, så hjälper vi er att ta det vidare därifrån.


Fördelar med Gymkompaniet
Störst sortiment - Genom egna lager och samarbeten med de stora leverantörerna täcker vi in Sveriges största sortiment inom gymutrustning.

Snabb, enkel support
Hos oss har du en kontaktperson som hjälper dig genom hela kedjan, från diskussion till slutleverans.

Vi har gjort det förut
Vi har jobbat i gymbranschen under lång tid vi och driver själva gym. Det betyder att vi kan se behoven från flera olika håll och därmed hjälpa dig som kund att få en ännu bättre service.


Du når oss på kontakt@gymkompaniet.se eller 031-3063651

Kontakta oss
Lämna ett meddelande så återkommer vi så fort som möjligt.