Gym för Bostadsrättsföreningar

Gym för bostadsrättsföreningar

Många bostadsrättsföreningar har på senare tid börjat bygga ett eget gym för sina medlemmar. En bra utveckling både hälsomässigt och lönsamhetsmässigt då det höjer värdet på fastigheten. I längden blir ofta ett eget gym också en ordentlig plus-affär då ett vanligt gymkort kan kosta någonstans runt 3000-6000kr per år och person. Därför går det rätt fort att tjäna tillbaka sin investering även om man inte räknar med värdehöjningen på fastigheten.


Några tips på vägen

För att underlätta och ge lite start-tankar så har vi satt ihop en lista på de punkter som ni bör ha i åtanke innan ni startar ert byggande:

  • Slitage/underhåll - Med en begränsad budget får man som bostadsrätt ofta ha i åtanke att den utrustningen man köper idag ska hålla under många, långa år av stort slitage och minimalt med underhåll. För en bostadsrättsförening är det därför ofta bättre att vid exempelvis köp av motionscykel satsa på en basmodell som kanske har färre funktioner men som därmed också minimerar behovet av underhåll och slitage. Satsa alltså inte på den mest tekniskt överlägsna produkten utan den som håller bäst i längden.
     
  • Bygg för basbehovet - Då gymmet i en bostadsrättsförening ska passa ett stort urval av gäster så kommer man oftast längst med basprodukter. Kanske behöver man inte den nya maskinen som kräver en halvtimmes användarguide för att starta. Utan ofta bör en skivstång, hantlar, cykel, stretchmattor och en pilatesboll stå betydligt högre upp på listan. De kommer att användas av fler och möjligheten är större att gymmet blir en levande knytpunkt.
     
  • Ta hjälp - Om ni jobbar med en leverantör som exempelvis vi på Gymkompaniet. Kontakta oss och fråga. På hemsidan ser ni bara ett litet urval av alla våra produkter och vi kan skräddarsy lösningar för i princip alla behov och budgetar dessutom har vi levererat hundratals gym till bostadsrättsföreningar och brukar kunna komma med bra tankar, feedback och råd. Tveka inte att ta kontakt. Det är vårt jobb att hjälpa till och vi gör det gärna.

  • Kontakta oss gärna tidigt i processen - Ju tidigare ni kontaktar oss desto bättre brukar det bli. Vi ger gärna råd kring golv, förvaring och olika sorters utbud. Och att fråga om hjälp kostar inget.


Du når oss på kontakt@gymkompaniet.se eller 031-3063651

Kontakta oss
Lämna ett meddelande så återkommer vi så fort som möjligt.

 

Fördelar med Gymkompaniet

Störst sortiment

Genom egna lager och samarbeten med de stora leverantörerna täcker vi in Sveriges största sortiment inom gymutrustning.

Snabb, enkel support

Hos oss har du en kontaktperson som hjälper dig genom hela kedjan, från diskussion till slutleverans.

Vi har gjort det förut

Vi har jobbat i gymbranschen under lång tid vi och driver själva gym. Det betyder att vi kan se behoven från flera olika håll och därmed hjälpa dig som kund att få en ännu bättre service.