Everrollmatta - Guide

Everroll är ett mycket välkänt märke inom gymvärlden och deras gymmatta är antagligen marknadens mest sålda och uppskattade gummigolv. Everrollmattan är en gymmatta som framförallt läggs på kommersiella gym på större täckande ytor, men även i hemmagym och på företagsgym. Denna gymmatta ger ett bra helhetsintryck, underlättar städ, skyddar underlag och redskap samtidigt som ljudnivån i rummet blir betydligt bättre. 

Modeller:
Everrolls gymmatta finns i flera olika tjocklekar. Men hos oss lagerför vi framförallt de två vanligaste 6mm gymmatta, och 8mm gymmatta. Men de finns även i 10mm och 12mm, samt i ett stort antal olika färger på granulaten. Dessa olika modeller kan du också köpa hos oss men de kommer med en längre leveranstid och ligger något högre i pris.

Material:
Everrolls gymmattor görs i återvunnet gummi med svart bakgrund och med olika sorters granulat vilket ger get "prickiga" utseendet. Dessa gymmattor tillverkas i Tyskland.

Läggning:
Att lägga gymmattan från everroll är relativt enkelt. Vi säljer mattorna på 10meters-rullar á 1,25m bredd, och mattan rullas helt enkelt ut på underlaget. Sedan tejpas den ner mot underlaget med dubbelhäftade tejo i skarvarna (mattan kan limmas om den ska utsättas för oerhört hög belastning). Mattan skärs enkelt till med vanlig mattkniv som köps i vanlig järnaffär.

Livslängd:
Everroll gymmatta har en oerhört god livslängd och kan användas under ett stort antal år. När mattan slutligen börjar se lite sliten ut så kan den enkelt vändas och du kan nyttja den i ytterliggare några år.

gymmatta everrollmatta