Gymkompaniet genom åren


2013


2012


2011

 • Jepp, vi har byggt om!

  Det senaste kvartalet har vi byggt upp nya Gymkompaniet.se, i det dolda, och det du ser nu är resultatet av detta. Vi tänkte nedan gå igenom lite mer detaljer om vad som är gjort och vad du kan förvänta dig framöver av oss. 

 • Vad är egentligen nytt?

  Numera ligger Gymkompaniet.se på en, för oss, helt ny plattform i Magento som är en open-source lösning för e-handel. Detta erbjuder en mängd olika möjligheter i form av funktioner för dig som kund. Bland annat har vi nu en helt omarbetad design, som dessutom är helt responsiv! 

  - Responsiv design
  - Mer effektiv artikelfiltrering
  - Förbättrad / förenklad design
  - Förbättrad blogg
  - Nya betalsätt 
  - Förbättrad sökmotor
  - Förbättrade processer / flöden för köp. 
  - sk. "Ajax-baserad" kundvagn 

 • Nya betalsätt

  I och med plattformsbytet så byter vi samtidigt en mängd betalsätt. Numera går all vår fakturering och våra kortbetalningar via Svea medan du fortfarande genomför dina direktbetalningar till bank via Payson. 

 • Responsiv design, öh.. vad är det för nåt?

  Jo, responsiv design är framtiden - som vi ser det! Den nya designen anpassar sig automatiskt till storleken på din skärm. Så om du surfar in på Gymkompaniet.se från din iPad, iPhone, stora datorskärm eller lilla datorskärm så kommer sidans storlek att anpassas och se riktigt bra ut oavsett skärmstorlek och du slipper zooma och bläddra för att få bästa upplevelsen!

 • Norge-lansering

  Innan nyårsskiftet kommer vi även att lansera Gymkompaniet.no som innehåller samma utbud men riktar sig mot den norska marknaden.

 • Nya produkter och varumärken i pipeline

  Givetvis arbetar vi ständigt på att utöka vårt sortiment och i skrivande stund har vi bl.a. en container fylld med produkter från vårt egna nya varumärke - Recoil. Genom Recoil kommer vi att utöka vårt sortiment inom internationella skivstänger i högre kvalitetssegmentet, bumper plates, kettlebells och mycket mer. Givetvis med hög kvalité till konkurrenskraftiga priser - och snygg design!

 • Ok, men framtiden då?

  Oj, framtiden är lång.. haha, skämt åsido och nej då - vi har många planer för framtiden. Bland annat kommer vi bl.a. att prioritera och fokusera på att ge dig som besökare på Gymkompaniet.se träningstips och kostråd. Vår träningsexpert på Gymkompaniet.se, Joel Löwenberg, kommer framöver att dela med sig av sin kunskap på olika sätt här på sidan, inte minst på bloggen.

  Därefter kommer fokus att ligga på att finslipa olika funktioner och designen för att Gymkompaniet skall vara så användarvänlig som möjligt. Givetvis innefattar detta att vi ständigt ser över hur vi hanterar dina frågor via vår kundsupport. 

  Näst på listan står expansion till ytterligare länder. Utan att nämna några specifika länder så kan vi säga att nästa land börjar på Dan och slutar på mark (oops!). 

  Har du några tips, råd eller funderingar på hur vi kan förbättra något område på Gymkompaniet så tveka inte att höra av dig.