Ställbar Skivstångsställning - Recoil

2 190 kr

Ställbar Skivstångsställning som är justerbar både i bredd och höjd. Tack vare väl tilltagna dimensioner och en taktiskt placerad bakstång så har du ändå en mycket stabil skivstångsställning där du kan köra riktigt tunga knäböj då ställningen har en maxbelastning på ca 250kg.

Denna skivstångsställning passar utmärkt för exempelvis knäböj, bänkpress och axelpress på det seriösa hemmagymmet eller företagsgymmet. 

Tack vare ställbarheten i bredd så kan alla möjliga sorters skivstänger användas på denna. Från olympiska full-stora 220cm skivstänger till kortare 25mm-skivstänger, eller curlstänger.

Denna skivstångsställning har också handtag på baksidan av ställningen, som kan användas till exempelvis dips om ställningen skjuts ihop.

Information:
- Maxvikt ca 250kg

- Ställbar i höjd och bredd
- Dipshandtag på baksidan som används genom att ställningen skjuts ihop
- Övre avlastningsklyka: Max höjd 167cm, Lägst höjd 112cm
- Undre avlastnings-ställ: högsta höjd 145cm,  lägsta höjd 90cm.


Denna mycket gedigna skivstångsställning är antagligen marknadens mest prisvärda skivstångsställning, och trots det låga priset används den ofta på kommersiella gymanläggningar. Men den platsar även i ett hemmagym där den kan kombineras med allt från olympiska stänger ned till mindre skolstänger tack vare den justerbara bredden. 

Enkel att installera, och enkel att justera. Passar perfekt för en stor variation av övningar från dips till bänkpress och knäböj. En skivstågsställning som är grunden i din lyftstation. 

Bli först med att recensera denna produkt

Recoil

Bygg eget skivstångset

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

Typ Skivstångsställning
Varumärke Recoil

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Ställbar Skivstångsställning - Recoil

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.