Löpband T35 - Master

14 990 kr

Smidigt och stabilt löpband med uppfällningsbar löpyta - vilket gör att detta passar utmärkt i hemmagymmet hos den som söker en ordentlig produkt men som har begränsad yta. Perfekt för ett något seriösare hemmagym där du som utövare vill kunna variera både hastighet och lutning ordentligt.

I dett alöpband är det fullt fokus på löpyta och motor, inga krusiduller eller onödiga funktioner att betala extra för eller som krånglar, det gör att detta löpband trots sitt låga pris har en maxhastighet på 20km/h och en maxlutning på 15% vilket påminner om betydligt dyrare modeller.

De funktioner som bibehållts är de som behövs: Tid, Distans, Hastighet, Lutning, KCL, Puls, samt 36 förinställda standardprogram, etc. 

Information:

Skärm LCD 7´   Garanti  Hemmabruk, Ej Företag
Mäter Tid, Distans, Hastighet, Lutning, KCL, Puls          Löpyta  55x150cm
Program 36st   Mått  195x93x138cm
Användarprogram  3st   Mått hopfällt 125x93x170cm
Hastighet  1-20km/h   Handpulssensor Ja
Lutning  0-15%   Vikt 120kg
Motor  3HK   Matta 20cm från golv
 Max användarvikt 130kg      Ett perfekt basband för hemmagymmaren. Den smidiga uppfällningsfunktionen gör att detta löpband även passar i något mindre lokaler så som ett garagegym där du efter avslutat pass vill kunna fälla upp löpbandet för att exempelvis få plats med en bil eller liknande.

Löpning är en av de absolut mest effektiva sätten att bygga en god grundkondition, men med kallt och blött väder större delen av året kan dte ibland vara svårt att hitta motivationen till att ge sig ut och springa. Speciellt om man bor i en stad och behöver vänta vid rödljusen samtidigt som regnet öser ner. Ett löpband hjälper till att förenkla träningen och sänker tröskeln till att du ska få till dina träningspass enligt plan.

Bli först med att recensera denna produkt

Master Fitness

Bygg eget skivstångset

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

Användningsområde hemma Perfekt för hemmabruk
Varumärke Master Fitness

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Löpband T35 - Master

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.