Master Träningsbänk Silver II

2 490 kr

Denna träningsbänk har stabil konstruktion för den seriösa användaren. Med fem olika justerbara lägen (0,30,45,60,85 grader) samt transporthjul och handtag för enkel förflyttning så är detta en träningsbänk som kan användas i ett flertal olika syften och övningar. En perfekt träningsbänk för det seriösa hemmagymmet eller det priskänsliga företagsgymmet.


Träningsbänk SIlver II är antagligen en av våra mest prisvärda träningsbänkar då den dels tål 300kg, passar på allt från hemmagym till företagsgym, och dessutom har en ställbar sits vilket ger möjlighet till ett mycket stort antal övningar, samt möjlighet att brukas av användare från nybörjare till avancerad.

Information
- Mått träningsbänk: LxBxH 145 X 72 X 110cm
- Maxbelastning: 300kg
- Rygg ställbar i 0, 30, 45, 60, 85 graders lutning
- Ställbar sits
- Transporthjul
- Vikt 28kg

En perfekt träningsbänk för hemmagymmet eller företagsgymmet. Ställbar, smidig att flytta runt och stabil/enkel konstruktion som ger minimalt slitage och många års tålighet. Detta är en bänk för dig som vill ha bra kvalité till lågt pris.

Träningsbänken är ett givet inslag i alla styrkesektioner på gymmet. Utan bänk försvinner ett mycket stort antal övningar från övningsbasen, men tyvärr är det ofta rätt dyrt med en bra träningsbänk. Denna ställbara träningsbänken är en utmärkt kompromiss mellan pris och kvalité. Med ett mindre antal ställbara lägen för sitsen, men samtidigt en hög tålighet så blir detta en träningsbänk som uppfyller de allra flesta motionärers krav, samtidigt som den är tillgänglig till ett mycket gott pris.

Bli först med att recensera denna produkt

Master Fitness

Bygg eget skivstångset

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Gymboll/Pilatesboll - Anti-burst - Ziva

Gymboll/Pilatesboll - Anti-burst - Ziva

  • 349 kr
  • 349 kr

Mer information

Mer information

Transporthjul Ja
Varumärke Master Fitness

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Master Träningsbänk Silver II

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.