Jordan Fitness

Om Jordan Fitness

Jordan Fitness är ett brittiskt märke som funnits i träningsbranschen i många år, och som har ett starkt rykte. Jordan Fitness tillhandahåller ett stort sortiment av fria vikter, skivstänger, kettlebells, gymgolv, etc, och många nya gym som vill inrikta sig på lite "friare" planlösning väljer Jordan då de har ett stort sortiment av crossfit-anpassad utrustning.

Priser

Jordan Fitness befinner sig i mellansegmentet rent prismässigt, men har ofta ett flertal olika modeller med olika priser inom varje produktkategori, vilket gör att de snabbt kunnat ta stora andelar på marknaden då i princip alla kan hitta en träningsprodukt som passar deras plånbok.
 

Jordan Fitness hos Gymkompaniet

Hos Gymkompaniet har vi sålt Jordan Fitness i många år och är en av de ledande leverantörerna av märket i Sverige. På vår hemsida här hittar du Jordan Fitness! kan du hitta ett femtiotal produkter från Jordan men vi har licens för att ta hem i princip hela Jordans sortiment, vilket gör att du som vill full-utrusta ett gum med Jordanprodukter eller som vill beställa special-produkter från Jordan kan göra det via oss. Leveranstiden på Jordans prodkter som ej finns på vårt lager i Sverige varierar då vi beställer från Jordan kvartalsvis. De produkter som finns på hemsidan, finns också på vårt lager och skickas givetvis dagen efter leverans så där finns ingen fördröjning.

Produktbroschyr

Är du intresserad av att utrusta en större del av ditt gym ifrån Jordan Fitness? Kontakta oss på kontakt@gymkompaniet.se eller 031-3063651 så hjälper vi er att hitta rätt.

Jordans träningsutrustning köper du hos Gymkompaniet.se
 

Logo Jordan Fitness 
 

Störst sortiment

Då vi jobbat med Jordan i många år har vi ett stort sortiment av Jordan Fitness träningsutrustning

Snabb, enkel frakt

Den utrustningen du finner på sidan finns i vårt lager och levereras omgående. Önskar du annan utrustning från Jordan så kontakta oss för pris och leveranstid så hjälper vi dig.