Master Fitness

Köp Master FItness här! Master Fitness är ett av Sveriges allra populäraste varumärken när det kommer till olika typer av träningsutrustning, med ett brett urval som sedan slutet av 80-talet växt från att initialt bestå mer eller mindre uteslutande av motionscyklar och relaterade kringprodukter, till att idag omfatta så gott som var produktkategori som du kan tänkas behöva till ett komplett gym, vare sig det är skivstänger, löpband eller medicinbollar.

Även om man inte är det mest kända märket hos gemene man står man idag ändå för en ytterst respektabel del av den nordiska marknaden tack vare att leverera produkter som ger svåröverträffad valuta för pengarna samtidigt som man erbjuder utmärkande eftermarknadsstöd och underhåll/service. Med konsekvent tillgång till reservdelar samt Sverigebaserad distribution och lagerhållning kan du som investerar i utrustning från Master känna dig trygg i ditt köp under många år framöver.

Master utmärker sig, sitt arv troget, i synnerhet som ett av de allra bästa alternativen för konditionsmaskiner i alla prisklasser. Vare sig du behöver ett gåband för lite blygsam garageträning eller en flotta trappmaskiner till ett nyöppnat gym så har de vad du söker och kommer bistå med den hjälp du behöver för att hålla grejerna i drift även efter lång och trogen tjänst.

Artiklar 1-50 av 160

Sida
per sida
Minskande ordning

Artiklar 1-50 av 160

Sida
per sida
Minskande ordning