Styrkepaketet för Garagegym

18 649 kr

Låt oss vara helt ärliga. Det bästa man kan förvara i sitt garage är inte en bil utan sitt alldeles egna hemmagym! Långt bort från alla selfie-folk och människor med urusel musiksmak.

Ett robust, enkelt och gediget garagegym är någonting som borde vara en mänsklig rättighet. I detta styrkepaketet för garagegym har vi samlat det du behöver för att kunna bygga basen i det som kommer att bli din oas av frihet, glädje och styrka.

Grunden är ett Powerrack Silver (137x120x216cm - LxBxH). Ett Powerrack med maxbelastning på hela 600kg. De smidiga säkerhetsarmarna är flyttbara i höjd och gör att du kan träna exempelvis bänkpress och knäböj ensam men ändå känna dig säker.

Sedan har vi ett Viktställ Silver som rymmer både viktskivor samt skivstång så att din utrustning inte behöver ligga och skräpa.

Träningsbänken Silver II är ställbar från 0 till 85grader och ger ett robust intryck. Enkel att justera och med transporthjul för smidig förflyttning.

Skivstångsset De Lux är ett komplett skivstångsset med olympisk skivstång (220cm, 20kg, 50mm), snygga gummibeklädda vikter samt snabblås.


Styrkepaketet för garagegym kan med fördel kombineras med våra gymgolv som du hittar här.

Bli först med att recensera denna produkt

Muskelgrupp

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Styrkepaket Brons

Styrkepaket Brons

Från: 9 064 kr

Styrkepaket Guld

Styrkepaket Guld

Från: 24 671 kr

Styrkepaket Silver

Styrkepaket Silver

Från: 12 049 kr

Mer information

Mer information

För muskelgrupp Hela kroppen

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Styrkepaketet för Garagegym

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.