Ställbar Proffs-träningsbänk Pro Club-Line SFID325

4 690 kr

En av Gymkompaniets allra mest kompletta träningsbänkar som passar utmärkt för kommersiella gym eller riktigt välutrustade företagsgym. Träningsbänken SFID325 kommer med transporthjul för enkel förflyttning, och är justerbar i flera lägen både i rygg och sits.

Den ställbara träningsbänken SFID325 från Pro Club-Line är kanske vår mest robusta och kompletta bänk för kommersiellt bruk. Ställbar i både rygg och sits. Ställbar träningsbänk Pro Club-Line SFID325 har en form som ger dig en stabilare och mer rörlig träning. Ställbar Proffs-träningsbänk Pro Club-Line SFID325 gör ingen besviken. Går att ställa i "negativt" läge.

Information
- Lätt att hålla rent!
- Längd: 146 cm
- Bredd: 63 cm
- Höjd: 45 cm
- Vikt: 40 kg
- Testad för ca 450kg
- Rygg ställbar i 0, 15, 30, 45, 60 och 80 grader samt negativt 18 grader

Träningsbänk SFID325 är den perfekta basbänken för alla gym. Tålig, enkel och mycket prisvärd. En träningsbänk för hantelstationen eller som alternativt tillbehör vid ett halfrack/power rack. Tack vare flera olika inställningar gör denna träningsbänk sig väl för en mängd olika övningar.

Varje gym behöver en riktigt gedigen träningsbänk för att erbjuda sina utövare en komplett övningsbank. Utan träningsbänk försvinner ett mycket stort antal basövningar. Bänken är ofta ett av de redskapen som slits mest, men som får minst omhändertagande. För att gymmet ska kännas fräscht och robust under många år krävs lite extra eftertanke på vilken bänk du väljer. Dynorna ska vara tåliga, justeringsmöjligheterna ska vara flera och justeringsmekaniken ska vara hållbar. Låt träningsbänken vara en av de produkterna som du ger lite extra eftertanke åt.

Bli först med att recensera denna produkt

Pro Club Line

Bygg eget skivstångset

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

Transporthjul Ja
Varumärke Pro Club Line

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Ställbar Proffs-träningsbänk Pro Club-Line SFID325

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.