Neoprenhantlar - 1-10kg

* Obligatoriska fält

0 kr

Antagligen marknadens mest prisvärda neoprenhantel. Färgkodade neoprenhantlar i vikter 1-10kg med ett kilos vikthopp. Perfekta hantlar för dig som letar efter en hantel med minimal påverkan mot underlaget och skön greppyta. 

Neoprenhantlar används vanligen i hemmagymmet för hemmaträning, i gruppträningssalen eller på företaget. P.g.a sitt konkurrenskraftiga pris och höga slitagemotstånd är neoprenhanteln perfekt när du behöver större upplagor av hantlar eller har en begränsad budget.

- OBS: sälj styckvis

Färger:
1kg - Violett
2 - Lila 
3 - Grön 
4 - Turkos 
5 - Blå 
6 - Röd 
7 - Lila/Violett 
8 - Svart 
9 - Gul 
10 - Orange

Neoprenhantlar tillhör det klassiska basutbudet i hemmagym eller i gruppträningssalen. Hantlarna tar minimalt med plats och tack vare det skyddande neoprenhöljet kan de enkelt förvaras i allt från en låda till fönsterkarmen. Hos Gymkompaniet har vi gjort vårt bästa för att producera Sveriges mest prisvärda neoprenhantlar, och hos oss kan du köpa neoprenhantlar av kommersiell kvalité till ett hemmapris. 

Neoprenhantlar ligger bekvämt i handen och tack vare den sexkantiga formen så rullar de inte bort när de läggs ned på marken. I gruppträningssammanhang och rehab är dessa hantlar oerhört populära då de tar minimalt med plats, de skramlar inte och kan enkelt förvaras i en vanlig låda som plockas fram och tillbaka om du behöver ett större antal.

 

Bli först med att recensera denna produkt

Bygg eget skivstångset

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

Hantelgrepp Fast grepp

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Neoprenhantlar - 1-10kg

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.