Magmaskin, Crunch - Gymleco 370

34 500 kr

Magmaskin från Gymleco av kommeriell kvalité. En magmaskin för det riktigt seriösa gymmet som önskar en magmaskin som tål stenhård träning i många år. Kommer med ett gediget viktmagasin på 60kg som räcker även åt den riktigt vältränade individen.

En perfekt magmaskin som hjälper dig att få fullt fokus på magmuskulaturen då höftmuskulaturen effektivt kopplas ur i denna rörelsen. I träningsmaskinen medföljer en snygg instruktionstavla så att även nybörjare kan träna utan konstigheter.

OBS: Denna träningsmaskin skickas separat från övrig utrustning och har något längre leveranstid.

Information:
Höjd: 161cm
Bredd: 90cm
Längd: 93cm
Viktmagasin: 60kg

En stark bål är grunden i varje vältränad kropp oavsett om du bara tränar på gym eller om du sysslar med en prestationsidrott. Magträning är dock iblands svårt att utvecklas inom då vissa har svårt att få kontakt i magmuskulaturen under vanliga övningar så som sit ups. Istället för att känna en aktivering av magmusklerna så är det snarare nackmusklerna som gör ont. Å andra sidan finns många utövare som passerat stadiumet där vanliga situps ger riktigt bra effekt då man är för stark i magmusklerna, men situps med vikter är lite knepigt att få en god känsla i. En sådan här crunch-maskin ger en enkelhet i träningen och snabb, isolerad aktivering av magmusklerna, samtidigt som du på ett mycket enkelt sätt progressivt kan höja belastningen i takt med att du blir allt starkare.

Bli först med att recensera denna produkt

Gymleco

Muskelgrupp

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

För muskelgrupp Mage
Vikter / Viktpaket Inbyggt viktpaket
Användningsområden Mage
Varumärke Gymleco

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Magmaskin, Crunch - Gymleco 370

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.