Löpband T90 - För Företagsgym

34 490 kr

Löpbandet Master T90 är ett mycket gediget löpband för företaget, föreningen eller det väldigt seriösa hemmagymmet. Löpbandet är lättmanövrerat tack vare två ordentliga "spakar" som hanterar hastighet och lutning. Den enkla och tydliga konstruktionen gör att även den minst tekniska användaren snabbt och enkelt får en överblick över hur man kommer igång och kan börja springa i önskad hastighet/lutning.

Löpbandet har en motor på 3HK och en maxhastighet på hela 24km/h vilket ger en fantastisk löpkänsla även för den avancerade löparen. Det ger också utövaren möjlighet att köra riktigt högintensiva intervaller, på ett sätt som är mycket svårt att få till på löpband i denna prisklassen.

Med flera olika program, en hög maximal användarvikt och pulsmätning i handtagen kan man på detta löpband enkelt styra träningen efter sina behov och skapa ett mycket användaranpassat träningspass.

Information

Program 20st    Max användarvikt 180 Kg
Hastighetsintervall 0,5-24 km/h   Företagsbruk Ja
Lutningsintervall 0-15%             Transporthjul Ja
Motor 3 Hk AC konstant    Mått LxBxH 216x85x36
Handpulssensor Ja   Löpyta 56x157cm
Trådlös pulsmottagare Ja, Polar   Vikt 162kg


Detta är ett perfekt löpband för den kostnadsmedvetna som önskar ett riktigt slittåligt och användarvänligt löpband, som ska passa hela arbetsstyrkan oavsett deras träningsnivå eller kroppstyp. Ett mycket tåligt löpband som kröver mycket lite underhåll.

Löpning är och förblir det mest effektiva sättet att träna upp en god kondition, och för många gymmare är löpningen den största delen i träningspasset. 

Bli först med att recensera denna produkt

Master Fitness

Bygg eget skivstångset

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Löpband RT750 -

Löpband RT750 -

79 000 kr

Mer information

Mer information

Användningsområde företag Perfekt för företag, bostadsrättföreningar, etc
Varumärke Master Fitness

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Löpband T90 - För Företagsgym

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.