Löpband L2008 - Gymleco

49 875 kr

Löpband L2008 är ett mycket bra basband med hög funktionalitet och lågt servicebehov. Perfekt för det seriösa företagsgymmet eller det mindre kommersiella gymmet.

Med en mycket stabil stomme, robust motor och flera olika program samt en maxhastghet på hela 22km/h, så är detta ett löpband som passar alla användare hela vägen från nybörjare till avancerad. Perfekt för dig som vill täcka in allas behov.

Med en motor på 3H och 4,5HK som maxeffekt så får du en jämn och bekväm gång utan hack, och du kan springa med fullt fokus på träningen, utan att tänka på utrustningen.

Information:
Längd (L) 210 cm
Bredd (B) 83 cm
Löpyta 145 x 52 cm
Vikt 170 kg
Motorn 3HK, 4,8HK som maxeffekt
Hastighet 1-22km/h
Lutning 0-22%.

Detta är ett löpband som hör hemma i miljöer där du som användare önskar någonting användarvänligt, som kräve rminimalt med service. Ett starkt och stabilt band helt enkelt.

Löpband är oftast gymmets mest använda träningsredskap och ska kunna nyttjas många timmar om dagen alla dagar i veckan. Det gör att du när du handlar löpband gärna får tänka till lite extra så att det blir ett korrekt köp. Med detta löpband får du en "arbetshäst" som fortsätter rulla i många år.

Bli först med att recensera denna produkt

Gymleco

Bygg eget skivstångset

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

Användningsområde gym Perfekt för kommersiella gym / hård användning
Varumärke Gymleco

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Löpband L2008 - Gymleco

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.