Kombinerad Biceps/Triceps-maskin - Gymleco 255

29 900 kr

Kombinerad biceps och tricepsmaskin med inbyggt viktmagasin på 60kilo. De första 6plattorna är på 2,5kg var för att även ge nybörjare bekväma vikthopp.

Denna kombinerade biceps och tricepsmaskin har en ställar sits, och dessutom en ställbar armdyna som enkelt kan vinklas. Armdynan kan vinklas ända upp i lodrätt läge vilket gör den till en utmärkt ryggplatta under tricepsdrag. Möjligheten att köra tricepsträning i sittande läge med ryggstöd möjliggör för mycket fokuserade reptetitioner.

Denna träningsmaskin hör hemma på kommersiella gym där den tål daglig användning under många långa år. Gymleco r allmnt kända för mycket högkvalitativa produkter och i många äldre gym kan man fortfarande se Gymlecomaskiner som är flera decennier gamla användas.

Obs: Gymlecos produkter skickas separat från övrig gymutrustning och har något längre leveranstid än övrigt.

Information:
Längd: 192 cm
Bredd: 60 cm
Höjd: 180 cm
Vikt: 145 kg
Viktmagasin: 60 kg
Tål kommersiell användning
Låg startbelastning (6st 2,5kilos skivor vid magasinstart)
Ställbar Sits
Ställbar Armdyna
Större viktmagasin finns som tillval

Du hittar fler träningsmaskiner från armträning här.

Armträning är en favorit bland många gymmare. Det är en muskelgrupp som ofta står i fokus och alla har väl någon gång satt upp en biceps-pose framför spegeln. Att träna armar är i sig inte särskilt svårt, men tyvärr är det många utövare som fuskar under sina repetitioner och kastar upp vikterna under bicepscurl, eller hnger på tricepsrepen under tricepsrag i kabelmaskiner. En sittande biceps/triceps-maskin gör det betydligt svårare att fuska och övningen blir per automatik mer fokuserad och koncentrerad då det inte går att använda kroppen på samma sätt, utan all kraft behöver gå genom armarna. Det ger utövarna ett bättre träningspass, färre skador och bättre träningsresultat.

Bli först med att recensera denna produkt

Gymleco

Muskelgrupp

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

För muskelgrupp Biceps / Triceps
Vikter / Viktpaket Inbyggt viktpaket
Varumärke Gymleco

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Kombinerad Biceps/Triceps-maskin - Gymleco 255

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.