Kombinerad Benspark och Lårcurl - Impulse PL9019

24 990 kr

Kombinerad Benspark och Lårcurl från Impulse kombinerar två maskiner i ett oerhört smidigt och platsbesparande alternativ. Trots sin enkelhet i utrymme så är detta en maskin som lämpar sig väl för företagsgymmet eller en bostadsrättsförening och maskinen är både stabil och har ett viktmagasin på 113kg. Träningsmaskinen har givetvis bekväma dynor i mörk ton som är både slitstarka och ser rena och fräscha ut längre än sina ljusare modeller.

Benspark/lårcurl är en av de klassiska maskinerna som hör hemma i alla seriösare gym. Medan de mer avancerade utövarna ofta tränar knäböj och olika sorters utfall med vikt så är den kombinerade bensparken/lårcurlen ett mycket säkert och bekvämt sätt att få ordentlig träning för benmuskulaturen utan att du för den sakens skull behöver vara alltför insatt i teknik med skivstång. Denna maskin fungerar också utmärkt för benrehab, och många personer med knäproblem (vilket kan göra friviktsträning lite svårt) upplever en maskin som bekvämare och enklare att använda. Givetvis är detta också en maskin för den avancerade som verkligen vill klämma ut det sista ur träningspasset med lite komplementträning.

Information

  • Längd: 146,5cm 
  • Bredd: 124,5cm 
  • Höjd: 152cm 
  • Viktmagasin:113kg


Pl-serien tillhör våra absolut mest sålda träningsmaskiner för företagsgym och föreningsgym. De smidiga kombinationsmaskinerna är oerhört platsbesparande och ger dig dubbla övningar på liten yta. Trots det låga priset håller de hög kvalité och kräver i princip inget underhåll.

Bli först med att recensera denna produkt

Master Fitness

Muskelgrupp

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

För muskelgrupp Framsida / baksida lår
Vikter / Viktpaket Inbyggt viktpaket
Varumärke Master Fitness

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Kombinerad Benspark och Lårcurl - Impulse PL9019

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.