Knäledslindor - Parvis - Eleiko

399 kr

Knäledslindor från Eleiko som ger ett mycket bekvämt och gediget stöd under tunga styrkelyft så som knäböj. Hela 2,5meter långa vilket ger dig möjlighet att smidigt linda in knäna på det sättet som du önskar.

Eleikos styrkeutrustning är känd för sin oerhört höga kvalité och höga tålighet och det går igenom all deras utrustning oavset om det är en skivstång eller ett par knäledslindor.

Information:
Säljs parvis
2,5m långa
8cm breda
Stretch

Knäledslindor kan användas i flera syften. Antingen för att skapa en extra styvhet i knäleden för att pusha vikterna något uppåt i tyngd, eller som extra stöd för dig som annars upplever lite instabilitet i knäleden. Då benmusklerna är såpass starka och grova i förhållande till många andra muskelgrupper så kan det vara svårt för knänas mindre stabiliseringsmuskler att hänga med i muskelutvecklingen och knäledslindor blir som ett litet extra stöd som hjälper till att jämna ut skillnaderna. Detta kan gälla oavsett om du har en obalans i muskulaturen eller om du kanske har en liten tidigare skada som orsakat en diff i muskulaturens tillväxt.

Bli först med att recensera denna produkt

Nyhet!

Bygg eget skivstångset

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

Varumärke Eleiko

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Knäledslindor - Parvis - Eleiko

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.