Hexagonhantel XF Eleiko - 1-40kg

* Obligatoriska fält

0 kr

Eleikos produkter är kända för sin oerhört höga kvalité och användarvänliga utformning. Med hexagonhantlarna från Eleiko så har du hantlar gjorda för åratal av stenhård användning och högt slitage.

Tack vare den smidiga utformningen på ändstycket så ligger hantlarna still och kan därmed enkelt ställas ned utan att rulla undan. Det gör också att hantlarna på ett bra sätt kan användas exempelvis vid armhävningar eller andra övningar där du vill komma upp något från golvet för att få en bättre rörelse.

Dessa hantlar kommer i ett mycket stort antal vikter, med täta intervaller - vilket möjliggör för en mycket sund och anpassad styrkeprogression i takt med att du utvecklas.

Obs: Säljs styckvis!
Eleikos produkter har en leveranstid på ca 2 veckor och skickas separat från övriga produkter.

Information:
- Hexagonhantlar i varumärke Eleiko
- Finns i tyngderna 1-40kg
- Färg: Svart
- Kromat grepp
- Greppdiameter 33mm
- Grepplängd 130mm

Hexagonhantlar för kommersiella gym, crossfitboxar och riktigt seriösa användare. Riktiga premiumprodukter. För alla som är ordentligt insatta i träningsbranschen så är dte allmänt känt att Eleikos produkter alltid håller världsklass. Allra kändast är kanske deras skivstångsset som i rincip alltid är standard på tävlingar så som OS och VM. Men givetvis går kvalitén rakt igenom oavsett om det handlar om hexagonhantlar eller lyftplattformar. Eleikos produkter är gjorda för att slitas och nyttjas av personer som verkligen vill träna.

Bli först med att recensera denna produkt

Bygg eget skivstångset

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

Hantelgrepp Fast grepp
Varumärke Eleiko

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Hexagonhantel XF Eleiko - 1-40kg

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.