Stilrent hemmagym

Ett praktiskt hemmagym, som har det mesta man behöver och inget som är överflödigt. En utmärkt nivå att lägga sig på för att få komplett helkroppsträning utan att lägga allt för mycket plats eller pengar.

Maxat hemmagym

På motsatt ända av spektrat kan man få till riktigt välutrustade men ändå stilrena lösningar. Med lite planering och smarta upplägg får man in mycket utrustning på relativt liten yta.

Utomhushgym

Vem hade inte velat ha ett litet utegym vid sommarstugan? Med relativt små medel kan man relativt enkelt hålla igång träningen under semestern.

Hemmagym Crossfit

Varför inte en avskalad funktionell setup? Perfekt för cirkelträning såväl som styrkelyft.

Stiligt garage

Ett helt vanligt garage har potentialen att bli ett alldeles eget drömgym för hela familjen. Och vem har sagt att ett garagegym inte kan vara riktigt stiligt?

Motionscyklar

Även om vi ser det som vårt kall att göra Sverige starkare så har vi all respekt för de som bara vill hålla igång. Få sätt att göra det är troligen bättre än med en partner eller familj i bekvämligheten av sitt eget hem.

Strongman hemgym

På andra ändan av spektrat har vi ett tugnt gym helt i vår smak! Med rätt utrustning och yta kan man uppenbarligen få till riktigt schyssta hemmalönsningar även för strongmanträning.

Djungelgym

Vi älskar gym med karaktär och vad mer behöver man egentligen än en vettig skivstång med tillhörande ställning och bänk? Ingenting, men en golvbehandling och spexig tapet gör ett aannars kanske lite torfitgt gym mycket roligare!

Hårdrocksgym

Vi är stora fans av okomplicerade, no nonsense-lösningar och här är ett exempel där man dragit det till sin spets. Riktgt stabila pjäser hela vägen, både när det gäller tränings- och ljudutrustning. Träningsviljan infinner sig automatiskt bara man tittar på bilden.

Styrkelyft hemmagym

Ett bra exempel på lösning för någon som vill köra seriöst både styrke- och tyngdlyftning. Med smart budgetering och organisering trots ett omfattande antal stänger och viktskivor som täcker de flesta styrketräningsbehov.

Välplanerat hemmagym

Ytterligare ett emempel på hur man kan lyckas få in ett litet men relativt välutrustat på relativt liten yta utan att det för den delen behöve kännas trångt. Lite välplanerad organisation räcker också långt för att frigöra golvutrymme.