Hemmagym Body Solid EXM1500S

10 990 kr

Om du köper hemmagymmet / multigymmet Body Solid EXM1500S så slipper du köpa gymkort och släpa dig till den kollektiva träningshallen flera dagar i veckan. Du kan istället träna hela kroppen, antingen för att gå ner i vikt eller för att bygga muskler.


Detta hemmagym har 75kg viktmagasin, ställbart i 5kg steg, som är staplat prydligt. Sätt bara ett stift vid den vikten du vill ha och börja träna! Medan du sitter på den fasta, överdimensionerade justerbara sittdynan kan du börja med att ta tag i något av armgreppen och arbeta på dina bröstmuskler och axlar, sedan kan du lägga benen över bekväma rullar och köra igenom en rad lårövningar. Nu tar du tag i magremmen och börjar din väg till en mage med tvättbräda. Om du vänder dig om du kan du träna rygg.


Ovan beskrivna övningar är bara ett axplock av alla de möjligheter som du får med EXM-1500S. Givetvis kan du även träna både biceps och triceps. Antingen stående eller sittande.EXM-1500S ger dig mer för pengarna än något annat hemmagym på marknaden. Punkt slut.  • Home-gym-Review.com: "Hemmagymet EXM-1500S från Body Solid har fått goda recensioner från många experter inom fitnessutrustning. Vi var nyfikna att se om det är välförtjänt. Japp ..... det är det."

Information

  • Viktmagasin: 75kg, ställbart i 5kg steg
  • Längd: 125cm
  • Bredd: 92cm
  • Höjd: 211cm

Bli först med att recensera denna produkt

Body Solid

Muskelgrupp

Mer information

Mer information

För muskelgrupp Hela kroppen
Varumärke Body Solid

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Hemmagym Body Solid EXM1500S

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.