Gluteusmaskin med Viktmagasin - Gymleco 360

35 900 kr

Sittande Gluteusmaskin med viktmagasin från Gymleco för kommersiell användning. Denna modell kommer med ett gediget viktmagasin på hela 100kg vilket gör att den passar ven för den mer avancerade utövaren.

Denna gluteusmaskin har en bekväm arbetsställning som ger utövaren möjlighet att träna utan att ställa sig i en "genant" position som annars är vanligt för gluteusmaskiner. Gluteusmuskeln används i denna maskin på en sida i taget vilket ger ett mycket jämnt träningsresultat då den möjligen dominanta sidan inte kan ta över.

OBS: Gymlecos maskiner har en leveranstid på 2-4veckor.

 Information:
- Viktmagasin 100kg
- Höjd, Bredd, Längd: 146cm, 82cm, 105cm
- Bekväm arbetsställning
- Lång rörelse

Gluteusträning har kommit att bli en bestående trende på Svenska gym, men maskinparken har inte riktigt hunnit följa med utan fortfarande handlar det om vissa sorters knäbj, utfall och hip thrusters - som ofta kräver en viss träningsvana för att kunna utföras på ett bekvämt och effektivt sätt. I denna träningsmaskin för gluteusmuskulaturen krävs det inga krångliga inställningar eller förkunskaper, det är bara att sätta sig på plats och börja. Det gör att även de mer ovana utövarna kan komma igång, och de mer vana har ett komplement till i sin verktygslåda.

Bli först med att recensera denna produkt

Gymleco

Muskelgrupp

Video

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

För muskelgrupp Rumpa
Vikter / Viktpaket Inbyggt viktpaket
Varumärke Gymleco

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Gluteusmaskin med Viktmagasin - Gymleco 360

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.