Bygg Ditt Eget Skivstångsset

Pris som konfigurerad: 0 kr

Från: 74 kr

Tillgänglighet: I lager

Från: 74 kr

Ovan kan du snabbt och enkelt bygga ditt eget skivstångsset med paketrabatt! Vi har valt de flesta av våra kompatibla skivstänger och viktskivor för att du enkelt skall kunna välja vad du vill ha om det är så att du inte tycker att något av våra färdiga skivstångsset passar just dina behov.

Skivstångssetet är ofta det mest centrala i gymmet. Och det med rätta. Med ett bra skivstångsset kan du träna hela kroppen och enkelt anpassa vikterna efter övning och din egna utveckling. I vår funktion "Bygg ditt eget skivstångsset" sätter du själv ihop ett skivstångspaket bland våra olika varianter av skivstänger, viktskivor, skivstångslås och skivstångsställning för att skapa just det skivstångsset som du vill ha.

Du får ett smidigt och enkelt paketpris och behöver inte anpassa dig till några färdiga paket utan kan välja själv. Enklare än såhär blir det inte.

Information:
- I den här funktionen bygger du enkelt ditt alldeles egendesignade skivstångsset
- Välj bland flera olika modeller av skivstänger, vikter, lås, och ställningar
- Inbyggd paketrabatt


Bygg ditt eget skivstångsset - precis som du vill ha det. Vi har för enkelhetens skull enbart inkluderat skivstänger med de standardiserade måtten här så att man inte av misstag ska råka kombinera en 25mm-stång med 50mm-vikter. Utan alla skivstänger och vikter här är 50mm-varianter, eller "olympiska" av den typen som man är van vid ifrån gym.

Bli först med att recensera denna produkt

Bygg eget skivstångset

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

Mer information

Mer information

Recensioner

Skriv din egen recension

You're reviewing: Bygg Ditt Eget Skivstångsset

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.