Kortversion


    • - Nya ikoner visar användningsområde för motionsredskap!

  • - Lagerpåfyllning av Body Solid och Recoil inom kort!

Gymkompaniet nu även i Norge!

Gymkompaniet.no är up and running för alla våra norska träningsvänner. Här presenterar vi såklart samma utbud som på den svenska sidan. Visste defekter kan fortfarande finnas vad gäller översättningen men vi jobbar så fort vi kan på att lära oss norska och att rätta till dessa brister. 

Hitta rätt motionsredskap för dina behov lättare

Vi har också lyssnat på era synpunkter angående användarbarheten och navigeringen och därför påbörjat en implementering av pedagogiska ikoner i anslutning till produkterna för att underlätta vilket användningsområde träningsmaskinerna lämpar sig bäst för. Vi har tagit fram tre olika symboler;

Huset - visar att den här produkten lämpar sig för hemmabruk


Portföljen - visar att den här produkten lämpar sig bäst för företag, bostadsrättsföreningar etc.


Muttern - visar att den här produkten lämpar sig för kommersiella gym, hård användning etc.


Kika på vår kategorisida för crosstrainers - här kan du se hur det ser ut med ikonerna. Ett förtydligande ser du även i högerkolumnen!

Lagerpåfyllning ETA snart

Med start nästa vecka så kommer vi att börja fylla på vårt varulager igen, första lasset kommer nästa vecka och fort in är produkter från Body Solid. Produkter från Recoil väntas också komma in snart och är beräknade om ca tre veckor. Från Recoil kommer även ett gäng nya produkter såsom slam balls i nya färger, kettlebells och mycket annat - håll utkik!

Har du några tips, råd eller funderingar på hur vi kan förbättra något område på Gymkompaniet så tveka inte att höra av dig till lukas@gymkompaniet.se