Mitt i Göteborg byggde vi detta oerhört rena och funktionella företagsgym. Just detta gym byggdes åt ett företagsgym som hyr ut kontorslokaler åt andra företag.

Det finns många fördelar med att bygga företagsgym men i just detta fallet är det kanske en fördel som lyser igenom lite extra. Gymmet skapar ett mervärde åt hyresgästerna. Inte bara får man tillgång till själva arbetsytan och kontorslokalerna, utan dessutom får man en möjlighet att träna i samband med sin arbetsdag.

Med tanke på att många av de som hyr in sig i lokalerna är nystartade företag så drivs de av personer som har en oerhörd arbetsbelastning och mycket lite fritid efter jobbet. Att ta sig till gymmet kan för många kännas omöjligt. Lämna jobbet, åka genom stan, ta sig in på ett överbelastat gym, och sedan åka hem. Även om gymmet ligger relativt hemmet eller kontoret så försvinner värdefulla minuter som kan användas till så mycket annat.

Att kunna träna direkt i anslutning till arbetsdag, eller kanske till och med mitt i arbetsdagen när tankarna fastnat i huvudet, gör det betydligt enklare att få till - och möjligheten att skapa en träningsvana blir mycket lättare.

Se gymmet nedan:

företagsgym 11

företagsgym 111

Ett företagsgym består ofta av ett lite nedbantat träningsutbud än kommersiella gym, men friviktssektioner, stretchyta (ej i bild), liten maskinpark (ej i bild) och en liten konditionssektion bör ändå finnas så att alla utövare kan hitta det de söker.

Framförallt är det maskinparken som ofta bantas ned. Medan ett kommersiellt gym har tiotals olika träningsmaskiner så kan ett företagsgym ofta komma undan med att enbart ha basmaskinerna så som kryssdrag, benmaskin och någon sorts ryggmaskin. Maskiner som ger grundutbudet i helkroppsträning.

Behöver du hjälp att sätta iop ett förslag för ett företagsgym?
- Kontakta oss gärna så svarar vi på dina frågor, och hjälper dig med en offert!