Ett lite större hemmagym - Inspiration!

Många som tänker på hemmagym ser kanske framför sig en mörk källare eller en liten garderob, där man lyckas klämma in ett par byggbara hantlar.


Eftersom de som bygger hemmagym oftast är väldigt intresserade av träning så är själva hemmagymmet i sig oftast lite mindre än vad de kanske egentligen hade önskat. Men vid enstaka tillfällen får man möjligheten att bygga hemmagym som är någonting i hästväg! (Vi är från Göteborg, vi får dra ordvitsar!) Detta gymmet var ett sådant. Ett gammalt stall som vi fick uppdraget att i princip bygga så som vi önskade eller ansåg bäst.

Så vi inredde gymmet med ett ordentligt stötdämpande golv så man inte behöver vara orolig för att släppa sina vikter. En ordentlig half rack med skivstångsset. Kettlebells, Ett rejält hantelpaket. Samt ställbar bänk, chinsräcke, GHD och roddmaskin... och givetvis en assault bike för intervallerna.

Ett hemmagym som täcker in allt ifrån tung styrketräning till ren rehab, kondition och intervallträning. Ett sånt gym vi själva gärna hade byggt hemma någon gång helt enkelt.

Även om ytan i det här fallet var relativt stor för att vara ett hemmagym så är det viktigt att man inte trycker in för mycket utrustning utan att man ställer in utrustning på ett sätt så att gymmet fortfarande får en öppen känsla, utan att man behöver känna att man trängs med sina träningsprodukter.

Nedan kan du se en film från gymbygget!



Och du hittar fler kompletterande produkter för hemmagym här!